Estetska stomatologija

(Povratak na novosti)
By: Nepoznato, ožujak 23, 2018
Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je kombinacija znanosti, umjetnosti, ručnog rada, iskustva i strasti. To je moderna stomatologija usmjerena na individualni pristup i brigu o svakome pacijentu s vizijom kreiranja savršenog osmijeha. Grana stomatologije u kojoj se postiže vrhunac kreativnosti i spoj raznih stomatoloških disciplina, ortodoncije, oralne kirurgije, parodontologije te svog znanja struke u postizanju najboljeg učinka.

Rezultati koje postižemo su unikatni, individualni za različite karaktere i različite osobe te omogućavaju svakoj osobi da bude najbolja verzija sebe.

Estetska stomatologija nije uništavanje postojećeg ili prirodnog stanja, već nadomještanje onog što fali, odnosno stvaranje novoga u skladu s prirodom da bi postojeće bilo idealno uz očuvanje i poštivanje svih prirodnih struktura.

Ordinacija dentalne medicine Smile Design Kovač strasti i viziju pretvara u realnost i omogućava trajan i lijep osmijeh svakome pacijentu koji se odluči za estetsku promjenu. Omogućavamo da budete najbolja verzija sebe.