Stomatološke usluge

Stomatološke usluge ordinacije Smile Design Kovač omogućuju kompletno, bezbolno, funkcionalno i estetsko zbrinjavanje uz najvišu razinu kvalitete. Uz najmoderniju tehnologiju dentalne medicine, pružamo sve dentalne usluge na jednome mjestu.

Zubni implantati

Ugradnjom zubnih implantata trajno rješavamo problem nedostatka jednog ili više zubi. Zubni implantati u potpunosti stvaraju osjećaj prirodnih zubi te vraćaju sve oralne funkcije i oralnu estetiku.

Pročitaj više

DSD – digital smile design

Digital smile design novi je stomatološki koncept koji omogućava virtualno planiranje vašeg novoga osmijeha uz pomoć nekoliko fotografija i posebne računalne tehnologije.

Pročitaj više

Ljuskice za zube (Veneers)

Zubne ljuskice popularno su i pouzdano protetsko rješenje kojim se ispravljaju različiti nedostaci i nepravilnosti zuba poput oblika, boje i puknuća zuba te razmaka između zubi.

Pročitaj više

Zubne proteze

Zubne proteze mogu biti djelomične u slučaju nedostatka nekoliko zuba ili potpune u slučaju gubitka svih zuba. Izrađuju se od akrilata, smole, plastike i metalnih dijelova.

Pročitaj više

Izbjeljivanje zubi

S godinama zubi gube svoj sjaj. Postupak izbjeljivanja zubi je ugodan, brz, potpuno bezbolan i neštetan stomatološki tretman.

Pročitaj više

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija je znanost koja se bavi različitim kirurškim zahvatima u usnoj šupljini, od ugradnje zubnih implantata do vađenja djelomično izraslih ili neizraslih zuba i vađenja umnjaka do zahvata apikotomije, rezanja vrha korijena i drugih zahvata.

Pročitaj više

Opća stomatologija

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem korijenskih kanala zuba, a liječenje zuba spada u jedan od najčešćih stomatoloških zahvata. Opća stomatologija također obuhvaća zubne ispune, čišćenje i pjeskarenje zubnog kamenca.

Pročitaj više

All on 4 zubni implantati

All on 4 inovativna je i revolucionarna metoda u stomatologiji pomoću koje pacijent u samo 24 sata dobiva potpuno nove zube koji se ugrađuju u čeljust putem 4 zubna implantata na zubnom mostu.

Pročitaj više

Zubni most

Zubni most omogućava nadomještanje gubitka jednog ili više zuba i predstavlja komfornije, kvalitetnije i dugoročnije rješenje od mobilnih protetskih nadomjestaka, odnosno zubne proteze.

Pročitaj više

Zubne krunice

Zubne krunice ili zubne navlake su protetsko rješenje koje obuhvaća krunu prirodnog zuba. Putem zubnih krunica vraćamo izgubljene funkcije zuba te popravljamo zubnu estetiku.

Pročitaj više

Parodontologija

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem bolesti potpornih struktura zuba koje čine kost, cement, gingiva ili zubno meso i parodont.

Pročitaj više

Dječja stomatologija

Dječja stomatologija ili pedodoncija je dio dentalne medicine koji se bavi prevencijom i liječenjem zubi kod djece.

Pročitaj više

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i ispravljanjem nepravilno izraslih zubi i okolnih struktura. Ortodoncija se također bavi i liječenjem stanja i poremećaja do kojih je došlo zbog nepravilnog položaja zubi i čeljusti.

Pročitaj više

Želite savršen osmijeh?

Ne gubite vrijeme tražeći rješenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatni stomatološki pregled i konzultacije!

Stomatološke usluge

Pitaj doktora

Imate upit vezan za naše stomatološke usluge?
Postavite upit doktoru.

Naručite se

Zatražite svoj termin za individualne konzultacije ili besplatan stomatološki pregled.

   Kontakt informacije

   Adresa

   Osijek
   Ul. kralja Zvonimira 33, 31327, Bilje

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak – Petak

   • Parni datumi:
    13:00 h – 20:30 h
   • Neparni datumi:
    07:00 h – 14:30 h
   • Radna subota:
    Druga u mjesecu