Ljuskice za zube

Keramičke ljuskice za zube, također poznate i pod nazivom Veneers, vrhunac su dentalne estetike. Ovim protetskim radom uspješno i učinkovito se ispravlja veličina, oblik, položaj i boja zuba. Izuzetno su traženo i popularno rješenje za korekciju estetskih anomalija zubi. Ljuskice za zube omogućuju pacijentima onaj poznati hollywoodski osmijeh, odnosno savršeni sklad izgleda zubi i blistavog osmijeha, te su kao takve prepoznate od strane naših brojnih zadovoljnih pacijenata.

Porculanske ljuskice za zube

Porculanske ljuskice za zube jedan su od najčešćih i najpopularnijih izbora u modernoj estetskoj stomatologiji, i to s razlogom. Radi se o tankim keramičkim pločicama koje se lijepe na površinu zuba te su refleksijom, glatkom površinom i caklinom gotovo identične prirodnom zubu.

Za razliku od prirodnih zubi, porculanske ljuskice s godinama ne gube boju ni sjaj te su samim time savršen protetski nadomjestak za svakoga tko želi trajno i učinkovito obnoviti i unaprijediti vlastiti osmijeh. Osim što ljuskicama možemo vizualno povećati ili smanjiti postojeće zube, zatvoriti razmake između zubi te unaprijediti boju i sjaj zubi, pomoću njih je moguće i korigirati nepravilnosti u zagrizu, što im, osim estetske, daje i funkcionalnu komponentu.

Keramički materijali općenito su najbolje i najkvalitetnije rješenje za sve vrste dentalnih protetskih nadomjestaka, a zubne ljuskice tu nisu iznimka. Posebno naglašavamo e.max keramiku koja estetski i funkcionalno predstavlja sam vrh protetskih materijala. Trajnost zubnih ljuskica ovisi o redovitim stomatološkim pregledima te pravilnom održavanju oralne higijene, kao i kod prirodnih zubi. Ukratko, unatoč tome što neće izgubiti boju i sjaj, potrebno ih je redovito i pravilno održavati baš kao i prave zube.

Prednosti ugradnje dentalnih ljuskica

Minimalno invazivna estetska stomatologija prilagođena facijalnim karakteristikama svakog pacijenta kako bi dobili savršeno skladni i prirodan osmijeh.
  • Minimalno brušenje zuba
  • Prirodan izgled i funkcionalnost zuba
  • Vrhunska estetika
  • Ne gube boju i sjaj
  • Individualan pristup svakom pacijentu
  • Najkvalitetniji materijali