O nama – Ordinacija dentalne medicine Smile Design Kovač

Dentalna ordinacija Smile Design Kovač

Tim stručnjaka koji će vam omogućiti osmijeh koji ste oduvijek sanjali

Ordinacija dentalne medicine Smile Design Kovač u Osijeku sastoji se od tima stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u svim poljima dentalne medicine i tisućama zadovoljnih pacijenata. Inspiracija i strast ono su što nas pokreće i omogućava nam jedan potpuno drugačiji, individualni pristup svakom pacijentu. Posebno naglašavamo multidisciplinarni pristup, osobito u kompleksnijim slučajevima, što znači da našim pacijentima omogućujemo obavljanje svih potrebnih stomatoloških zahvata na jednom mjestu.

Dentalni tim ordinacije

Potpuna dentalna briga na jednome mjestu

U ordinaciji dentalne medicine Smile Design Kovač našim pacijentima na raspolaganju je širok spektar dentalnih usluga – endodoncija, parodontologija, ortodoncija, izbjeljivanje zubi. Poseban naglasak stavljamo na ugradnju zubnih implantata te all-on-4 i all-on-6 metode, zatim zubnih krunica, mostova i proteza. Koristimo isključivo zubne krunice koje ne sadrže metalne komponente. Dodatno, našim pacijentima na raspolaganju je metoda DSD – digital smile design, pomoću koje pacijent i doktor zajedno digitalnim putem dizajniraju budući osmijeh pacijenta te ga pacijent ima priliku vidjeti prije provedbe zahvata u praksi.

Kvalitetna usluga i individualni pristup

Konstantnim edukacijama i ulaganjem u najsuvremenije materijale, dijagnostičke uređaje i opremu održavamo najvišu razinu kvalitete usluga. Svaki novi pacijent nova je motivacija i prilika za inovativnost, gdje će spoj znanosti, tehnologije i umjetnosti rezultirati savršenim osmijehom. Pristup svakom pacijentu je individualan, s naglaskom na minimalno invazivan pristup koji štedi postojeću strukturu zubi.

Konačan cilj je savršena estetika, funkcija i vrhunska kvaliteta, što naši pacijenti svojim preporukama i dokazuju.

Dentalna stolica
Čekaonica dentalne ordinacije

ESCD – Europski savez estetske stomatologije

Ordinacija dentalne medicine Smile Design Kovač član je ESCD-a, Europskog saveza estetske stomatologije. Članstvo u ESCD-u kruna je dugogodišnje kvalitetne suradnje s tisućama naših zadovoljnih pacijenata. Osim što je potvrda visokog standarda kvalitete našeg rada, članstvo u ESCD-u dodatan nam je poticaj i prilika za daljnje usavršavanje i dodatne edukacije o najsuvremenijim i najnaprednijm metodama, postupcima. trendovima i tehnologijama u estetskoj stomatologiji.

Naš stručni tim

Dr.Kovač

Dr. Željko Kovač

Doktor dentalne medicine

Željko Kovač, dr.med.dent. – stručnjak je u području estetske stomatologije, redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i edukacijama u zemlji i inozemstvu.

Pogledaj profil
Asistentica Jasmina

Jasmina Josipović

Dentalna asistentica

Svaka uspješna terapija zahtijeva vrhunske asistente. Naši liječnici oslanjaju se na stručnu pomoć Jasmine Josipović, koja je odabrana za asistenticu zbog svoje predanosti, stručnosti i radnih kvaliteta.

Pogledaj profil

Želite savršen osmijeh?

Ne gubite vrijeme tražeći rješenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatni stomatološki pregled i konzultacije!

Stomatološke usluge

Pitaj doktora

Imate upit vezan za naše stomatološke usluge?
Postavite upit doktoru.

Naručite se

Zatražite svoj termin za individualne konzultacije ili besplatan stomatološki pregled.Kontakt informacije

Adresa

Osijek
Ulica kralja Zvonimira 33, 31327, Općina Bilje

Radno vrijeme

  • Parni datumi:
    13:00 h – 20:30 h
  • Neparni datumi:
    07:00 h – 14:30 h
  • Radna subota:
    Druga u mjesecu